Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Štěpán Holub s Matyášem Jinkem reprezentovali ve Štrasburku

/
/
/
2239 Zobrazení



Dva z nejmladších stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod, Štěpán Holub a Matyáš Jinek, reprezentovali Českou republiku na neoficiálním mistrovství Evropy mladších žáků, které se ve dnech 24. až 26. srpna uskutečnilo ve francouzském Štrasburku.

Oba mladí havlíčkobrodští stolní tenisté se pod vedením trenéra Davida Štěpánka v kvalifikační části 14. ročníku Eurominichamp’s probojovali mezi 72 nejlepších hráčů turnaje své věkové kategorie. V silné konkurenci účastníků z celé Evropy pak ale na postup do hlavní soutěže nedosáhli. V kategorii chlapců ročníku narození 2007 pokračovali v soutěži útěchy, kde shodně obsadili konečné 33. místo.

Pro Štěpána Holuba i Matyáše Jinka to každopádně byla první velká zkušenost, jak změřit síly s nejlepšími mladšími žáky z celé Evropy. Navíc ve Štrasburku mimo soutěž startovali i výborní Japonci a právě Tomoja Kimura celou soutěž chlapců roč. 2007 vyhrál…

Štěpán Holub a Matyáš Jinek se rozcvičují před sobotnímu zápasy

Již příští víkend čeká na mladé stolní tenisty HB Ostrov Havlíčkův Brod další velká akce. V Praze se 8. a 9. září uskuteční úvodní Bodovací turnaj mládeže České republiky v sezoně 2018(2019. A havlíčkobrodské naděje na tomto významném podniku pochopitelně nebudou chybět.

  • Facebook
  • Twitter