Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stavební firmy na Třebíčsku nemají o práci nouzi

/
/
/
1563 Zobrazení



Třebíčská stavební firma TOMIreko v letošním roce oslaví deset let úspěšného podnikání. Založili ji stavaři Milan Šťastný a Tomáš Kliner, dnes patří TOMIreko k největším v regionu a rekonstruují stavby po celé České republice. V současné době dokončují stavební práce na jedné z větších třebíčských zakázek – v bývalém kině Moravia.

„Práce a zakázek máme hodně, přesto to hlavní, na co klademe důraz, je kvalita, odbornost a důvěra,“ zdůrazňuje jednatel Tomáš Kliner. Zaměřují se na regeneraci panelových domů, především jejich zateplení, vodohospodářské stavby a také na rekonstrukci památkových objektů. „Největší objem zakázek jsme měli a máme v oblasti zateplování a regenerace panelových domů a přístaveb lodžií. Druhým segmentem našeho zaměření jsou zemní práce, především kanalizace a lesní cesty,“ popisuje Tomáš Kliner. Podílejí se také na zajištění technického řešení, projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení. Velmi často připravují technické řešení právě pro lodžie. O ty je v poslední době velký zájem.

Desetileté zkušenosti ničím jiným nenahradíte

Stavebnictví a stavařina je dynamický a také náročný obor. Dotační tituly tlačí na termíny, do projektů vstupují různě specifické požadavky. Kvalitní práci mohou odvádět jen ti, kteří mají zkušenosti. „Velmi si vážím toho, že máme nízkou fluktuaci pracovníků. Na trhu jsme deset let a v našem týmu máme velkou část stejných lidí. Za ty roky jsme posbírali zkušenosti, které ničím jiným nenahradíte,“ popisuje Tomáš Kliner a dodává, že firma si svých pracovník velmi váží. Pracují často v podmínkách, kdy by se mnohým vůbec nechtělo. Například v teplých letních dnech. „Jsou to borci a díky nim má TOMIreko za sebou skvělé výsledky,“ míní Kliner.

O firmě

TOMIreko je stavební firma se sídlem v Třebíči. Majitelem je Tomáš Kliner a Milan Šťastný. V letošním roce slaví 10 let úspěšného fungování. Realizuje stavby po celé České republice. Má kolem 200 pracovníků. Firma provozuje největší stavebniny v Třebíči. Je členem Okresní hospodářské komory Třebíč. Sponzoruje třebíčský baseballový klub Nuclears.

  • Facebook
  • Twitter