Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Starosta Třebíče přijal úspěšné baseballisty

/
/
/
1030 Zobrazení



Titulem mistrů Evropy, účastí na olympijské kvalifikaci, mistrovství světa nebo světové sérii Little League Intermediate se mohou v letošním roce pochlubit baseballisté Třebíče.

Na klubové úrovni pak medailemi z mistrovství České republiky a Českého baseballového poháru starších žáků U11, třetím místem v juniorské extralize či vítězstvím v nadstavbové části Extraligy mužů o udržení a druhým místem v Českém baseballovém poháru mužů… Výčet úspěchů shrnul předseda klubu Nuclears Jan Urbánek na úvod setkání baseballistů na třebíčské radnici v pondělí 9. prosince 2019. Starosta města Mgr. Pavel Pacal a tajemník úřadu Ing. Vladimír Kazda zde ocenili nejen úspěšné sportovce a jejich trenéry, ale také rodiče hráčů, kterým poděkovali za podporu dětí při jejich baseballových aktivitách. Klub Nuclears nereprezentuje Třebíč jen sportovními výsledky svých členů, ale také pořadatelstvím významných mezinárodních turnajů. Areál Na Hvězdě tak o prázdninách hostil historicky největší a nejlépe obsazené mistrovství Evropy v baseballu žáků. Multifunkční areál, o jehož chod se Nuclears starají, ale nepatří zdaleka jen baseballu. Aktivně zde tráví volný čas široká veřejnost. Starosta Pacal během setkání prozradil, že by zde snad již příští rok měla vyrůst multifunkční plocha s chlazením, kde bude možné v zimě bruslit, i když se budou venkovní teploty pohybovat nad nulou. Doplní tak unikátní bruslařskou dráhu, kterou Nuclears provozují po obvodu baseballového stadionu již řadu let, a která každoročně láká pozornost celostátních médií. Předseda klubu Urbánek pak poděkoval za podporu ze strany radnice, bez které by nebylo možné druhé největší město na Vysočině tak úspěšně reprezentovat. Nezapomněl také připomenout, že baseball je jediným sportem v Třebíči, který hraje nejvyšší soutěž.


  • Facebook
  • Twitter