Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O víkendu za ptačím zpěvem do Jihlavy

/
/
/
369 Zobrazení



Tradiční procházka s ornitoložkou se bude konat v Jihlavě v sobotu 6. května. Sraz účastníků je v 8.00 ráno na křižovatce Smrčenské a Slavíčkovy ulice nedaleko zastávky autobusu MHD č. 2. Na pětikilometrové trase budou připraveny také hry pro děti a dospělé.

Pro děti i dospělé je připravena hra a ukázky odchytu ptáků i jejich kroužkování. Celou akci povede zkušená ornitoložka Bára Kolmanová, u které lze zjistit více, a to na telefonu 606 885 091. Nezapomeňte si s sebou přinést dalekohled, svačinu a pohodlnou obuv. Letošní vítání ptačího zpěvu pořádá statutární město Jihlava a Česká společnost ornitologická.

Vítání ptačího zpěvu se bude konat v podobný čas i v mnoha dalších městech po celé České republice. Takže pokud se vám nepodaří přijít na sraz v Jihlavě, můžete se podívat po vítání ptačího zpěvu v blízkosti vašeho bydliště.
Z jakých míst a kdy se vychází na další procházky za ptačím zpěvem, zjistí zájemci na stránkách České společnosti ornitologické ZDE.

  • Facebook
  • Twitter