Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Srážka cyklisty a chodce v Třebíči

/
/
/
1026 Zobrazení



V pondělí 27. srpna ráno před půl šestou se stala v Hánělově ulici v prostoru za tříramennou křižovatkou s ulicí Pod Nivou v Třebíči dopravní nehoda, při které došlo ke zranění.  

„Sedmasedmdesátiletý muž procházel středem komunikace ve směru od ulice Antonína Dvořáka k ulici Hrádek a nechoval se dostatečně ohleduplně a ukázněně. V době, kdy ho míjel cyklista na jízdním kole chodec zřejmě náhle a nečekaně změnil směr své chůze a došlo ke střetu. Po střetu došlo k pádu chodce na komunikaci, který se zranil a byl převezen vozem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Třebíči. K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Alkohol u chodce a cyklisty vyloučili policisté provedenou dechovou zkouškou,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Věc dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Třebíč.

  • Facebook
  • Twitter