Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kriminalisté na Havlíčkobrodsku pátrají po motocyklu

/
/
/
737 Zobrazení



Kriminalisté z Havlíčkova Brodu vyšetřují trestný čin krádeže, ke kterému mělo dojít v sobotu 25. srpna, kdy neznámý pachatel v době od 17.00 do 17.50 odcizil nedaleko zatopeného lomu u Borku u Golčova Jeníkova nezajištěný a volně odstavený motocykl tovární značky BMW F 800 GS s registrační značkou 6J1608.

„Kriminalisté se obracejí se žádostí o pomoc na případné svědky, kteří se v sobotu 25. srpna v odpoledních hodinách koupali v zatopeném lomu u obce Borek nebo se pohybovali v jeho bezprostředním okolí a mohli si všimnout pohybu podezřelých osob nebo jiných podezřelých okolností, které by kriminalistům mohly pomoci při pátrání po neznámém pachateli, který motocykl odcizil.
Se svým svědectvím se můžete obracet na linku tísňového volání 158 nebo na mobilní telefon vyšetřovatele případu 735 784 260,“ vyzývá Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Zloděj majiteli krádeží motocyklu včetně motocyklové helmy značky GIVI způsobil škodu v celkové výši nejméně 300 000 korun.

  • Facebook
  • Twitter