Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Správa železnic bude opravovat přejezd ve Starých Horách v Jihlavě, omezí to dopravu

/
/
/
339 Zobrazení



Neprůjezdná silnice Na Dolech v Jihlavě omezí nejenom řidiče, ale také městskou hromadnou dopravu. S komplikacemi musejí počítat cestující na trolejbusové lince B a na autobusové lince číslo 8.

dopravní omezení se dotkne cestujících na autobusové lince č. 8 a trolejbusové lince B. Po dobu výluky vůbec nebude obsluhována zastávka Strojírenská. Kvůli délce objízdné trasy a hustotě dopravy je třeba počítat zejména na autobusové lince č. 8 se zpožďováním spojů.

Dopravní podnik města Jihlavy (DPMJ) naplánoval opatření:

Autobusová linka č. 8 ve směru jízdy do Hybrálce zastaví na zastávce Na Dolech, na které se otočí a po objízdné trase pojede na zastávku Motorpal hala, ze které bude pokračovat do Hybrálce.

Autobusová linka č. 8 ve směru jízdy z Hybrálce zastaví na zastávce Motorpal hala, ze které po objízdné trase pojede na zastávku Na Dolech, pak už pojede po své standardní trase na zastávku Masarykovo náměstí.

Pro trolejbusovou linku B bude konečnou a zároveň výchozí zastávkou zastávka Na Dolech. Zastávky Strojírenská ani Motorpal hala nebudou po dobu výluky linkou B obsluhovány. Linka B bude ze zastávky Na Dolech vyjíždět podle svého platného jízdního řádu.

Vyznačení objízdné trasy, zdroj: mapy.cz

Aktuální informace bude DPMJ zveřejňovat na svém webu dpmj.cz, na facebooku a na také na panelech inteligentních zastávek.

  • Facebook
  • Twitter