Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Softbaloví Hroši opět zlatí

/
/
/
910 Zobrazení



Poslední hrací víkend sezony proměnili havlíčkobrodští softbalisté ve zlaté žně, když nejdříve muži po třetí v historii ovládli českou nejvyšší soutěž a o 24 hodin později zvítězili v Brně i mladí Hrošíci, když zvítězili v žákovské lize.

Pro klub to byly mistrovské tituly s pořadovými čísly 52 a v neděli už 53. Samozřejmě, že titul v mužské extralize je mimořádně cenný. Hroši ovládli soutěž v letech 2016 a 2017 a k třicetiletému výročí klubu si dali jako ten nejlepší dárek zlatý hattrick.

Hroši Havlíčkův Brod – Beavers Chomutov 3:0 (4:0, 7:0, 3:1)
Po prvním finálovém víkendu vedli Hroši nad Chomutovem 2:0 na zápasy a v sobotu tak cestovali na hřiště soupeře s prvním matchballem. „Poslední krok se ukázal podle očekávání nejtěžším. Chomutov hned v první směně dokázal poprvé proti Michalu Holobrádkovi ve finále skórovat, byl to ale naštěstí jejich první a poslední úspěch ve finálové sérii. Hráči ve třetí směně potrestali chybu v obraně Chomutova dvěma doběhy a otočili stav zápasu na 2:1,“ uvedl trenér Dušan Šnelly.
Přestože se Hrochům tentokrát v útoku příliš nedařilo, jednobodové vedení bránili až do poslední směny. „V ní dal razítko na titul sólo homerunem David Mertl. Dohrávka zápasu už byla zcela v režii Michala Holobrádka, který sám vyřadil poslední tři pálkaře domácích a odstartoval oslavy nejcennějšího titulu,“ uzavřel Dušan Šnelly.

Sestava: M. Holobrádek, D. Mertl, T. Klein, J. Voráček, L. Hospodka, O. Dibelka, T. Benda, J. Hospodka, F. Tabaček, P. Kruntorád, A. Liška, D. Šubrt, J. Hlaváč, J. Šeda, V. Láska, B. Fiala, F. Koblížek, O. Sejkora, D. Henzl, M. Macas
Trenéři: D. Šnelly, J. Gregor, L. Bukáček

  • Facebook
  • Twitter