Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sníh nadále komplikuje dopravu na Vysočině, některé silnice jsou neprůjezdné

/
/
/
922 Zobrazení



Do 14.30 řešili policisté na Vysočině ve středu 6. ledna kvůli sněžení 26 dopravních nehod, které se staly napříč regionem, tři lidé se při nich zranili. Problémy se sjízdností nadále trvají ve všech částech kraje, zejména ve stoupáních, kde nemohou na kluzké vozovce vyjet kamiony a brání tak v průjezdu ostatních aut.

„Od rána přijímáme na lince 158 oznámení od řidičů, kteří upozorňují na špatně sjízdné silnice. Všechny poznatky předáváme správci komunikace.
Aktuálně šetříme nehodu v Křižíkově ulici v Jihlavě, kde řidič osobního vozu zřejmě při neopatrném couvání dostal smyk a spadl s autem do řeky. Dechová zkouška na alkohol byla negativní, vozidlo se bude z řeky vyprošťovat,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Problémy se sjízdností jsou podle informací policistů na silnicích v místech, kde kamiony, které nemohou vyjet kopec nebo mají obavu při jízdě v klesání kvůli kluzké vozovce, blokují provoz.
Jde především o úseky u Urbanova na Jihlavsku, kde silnici blokuje kamion a v místě nemůže projet linkový autobus s cestujícími, silnici I/34 mezi Humpolcem a Skálou, mezi Lukavcem a Vyklanticemi, ze Smrčné ve směru k dálnici D1, mezi Světlá nad Sázavou a obcí Kunemil, Batelovem a Novou Vsí a Čejovem a Pelhřimovem.

  • Facebook
  • Twitter