Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sníh a vítr dělá o víkendu největší problémy na Havlíčkobrodsku

/
/
/
286 Zobrazení



Zatímco v pátek 22. prosince od šesté hodiny ranní do desáté hodiny dopoledne zasahovali hasiči na Vysočině u 19 událostí v souvislosti s počasím, v sobotu 23. prosince od půlnoci už vyjeli k více než 200 událostem. Ve většině případů se jednalo o zásahy u popadaných stromů. Nejvíce událostí řešili hasiči na Havlíčkobrodsku.

„Zasahujeme především u popadaných stromů, nejvíce událostí za uplynulé dvě hodiny řešili hasiči stejně jako předtím na Havlíčkobrodsku,“ dodala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Aktualizace 18.00
Od čtrnácté do sedmnácté hodiny odpolední zasahovali hasiči u dalších 118 událostí. „Opět se v drtivé většině případů jednalo o odstranění stromů. Čtyřikrát jsme byli povoláni k dopravním nehodám, u kterých se celkem zranily tři osoby. Od dnešní půlnoci tak počet zásahů vysočinských hasičů dosáhl téměř 500,“ uzavřela Petra Musilová

Noční a ranní zásahy hasičů především na Havlíčkobrodsku, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter