Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skupina Zakázané ovoce zahraje v klubu Oko v Havlíčkově Brodě

/
/
/
532 Zobrazení



Dvě české kapely zakázanÝovoce a Wotazník vyrážejí na společné turné po České republice, v rámci kterého vystoupí v pátek 16. prosince od 20.00 v klubu Oko v Havlíčkově Brodě.

ZakázanÝovoce nebude vystupovat v Havlíčkově Brodě poprvé, a proto má zde své fanoušky, kteří určitě přijdou v hojném počtu. Skupina Wotazník se ocitne v Brodě v pozici nováčka.

„Jsme studentská punk-rocková kapela z Mladé Boleslavi a říkáme si Wotazník. Kapela byla založena 14. září 2014 a bylo nám 11–12 let. Stali jsme se vítězi soutěže Skutečná Liga Středočeského kraje 2021. V roce 2020 jsme vydali naše nejnovější CD s názvem Penta,” prozradili na sebe členové Wotazníku.
Současné obsazení: Ludvík Hušek (zpěv), Robin Véle (klávesy, zpěv), Petr Svoboda (baskytara, vokály) , Jiří Winter (bicí, vokály) , Jakub Fiřt (kytara, vokály) a Jan Procházka (kytara, vokály).
ZakázanÝovoce – ŽIVÁK! TOUR 2022 obsahuje dvanáct zastávek, během kterých navštíví kapela oblíbené kluby jako mariánskolázeňský klub Na rampě, písecké Divadlo Pod čarou, teplický Knak, pardubickou Ponorku, plzeňské Divadlo pod lampou, brněnský Metro Music Bar, kladenské Auto Da Fé, liberecký Bunkr, Vrchlabský Viki Music Bar, havlíčkobrodský Klub Oko nebo Hospodu U Šebestů ve Studené. Vrcholem turné bude zastávka v pražském Rock Café, kde se představí jako host také bývalý kytarista kapely zakázanÝovoce Štěpán Soukup se svojí doprovodnou kapelou.

V květnu 2022 vypouští zakázanÝovoce vůbec poprvé živé album s názvem Živák! Tento záznam z živého koncertu natočený v Olomouci na podzim 2021 je k poslechu na všech digitálních platformách včetně Spotify, kde kapelu měsíčně poslouchá 40.000 – 50.000 fanoušků. Album je vydané oficiálně také na CD jako 9. řadová deska a obsahuje celkem 21 písní.
ZakázanÝovoce: Jarda Yaris Sládeček (baskytara, zpěv), Petr PePek Probst (kytara, zpěv), Jakub James Dinner Večeřa (kytara, zpěv) a Martin Semiš Semrád ( bicí).

Vstupenky na koncert v klubu Oko lze zakoupit za 250 Kč na www.goout.cz.

  • Facebook
  • Twitter