Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Silný vítr, spadlé stromy a poškozené střechy zaměstnaly v noci hasiče Vysočiny

/
/
/
955 Zobrazení



Vysočinu zasáhl v pondělí 29. října večer silný vítr, jehož následky museli od pondělního podvečera do úterý likvidovat hasiči na Vysočině, do úterní páté hodiny vyjeli k více než 130 událostem. Nejčastěji odstraňovali stromy a větve, které bránily plynulému provozu.

„Do Věže na Havlíčkobrodsku byli hasiči před půlnocí přivoláni k utržené střeše rodinného domu. Část střechy skončila na vozovce. Z vozovky střechu hasiči odklidili a místo události technicky zabezpečili. Obdobný případ řešili také hasiči ve Znojemské ulici v Jihlavě. I tady silný vítr poškodil střechu na domě.
Všechny události, u kterých jsme v souvislosti s počasím zasahovali, se obešly bez zranění osob,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině s tím, že výstraha meteorologů před silným větrem (vysoký stupeň nebezpečí) platí pro Vysočinu do úterního odpoledne.

  • Facebook
  • Twitter