Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Setkání k novým komunitním službám ve Světlé nad Sázavou

/
/
/
934 Zobrazení



V pondělí začíná jedenáctý ročník Týdne sociálních služeb České republiky, tentokrát s podtitulem Prostě spolu. Domov Háj se i letos do něj aktivně zapojí. Na středu 9. října od 15.00 do 17.00 připravuje na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou setkání s vedením domova.

Zájemci budou mít možnost získat aktuální informace o procesu transformace a nových službách nejen ve Světlé nad Sázavou.
Sociální služby se v jakékoli podobě dotýkají životů každého z nás, a jsou poskytovány osobám, které jsou ohroženy sociálním vyloučením – tedy i zdravotně znevýhodněným. Dnes už hodně obyvatel Světlé nad Sázavou o existenci komunitního bydlení ví, ale o životě v něm většinou nemají dostatek informací, proto mají pořadatelé akce zájem, aby si její hosté mohli zeptat na informace, které je zajímají, případně také mluvit i o svých obavách, a porovnat je s realitou, a také se dozvěděli informace o výstavbě dalších dvou domů.

  • Facebook
  • Twitter