Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Seriál koncertů Golden Eye pokračuje v Havlíčkově Brodě

/
/
/
995 Zobrazení



V klubu Oko v Havlíčkově Brodě se v pátek 11. října uskuteční od 20.00 další koncert série Golden Eye, který bude zároveň doprovodným programem 29. Podzimního knižního veletrhu Rock for book.

Jako první vystoupí kapela Jada Band a po nich hlavní protagonisté páteční akce Ivan Hlas s Olinem Nejezchlebou a Norbi Kovácsem. Na after party se po dlouhé době v Havlíčkově Brodě představí třebíčsko-jihlavská Morava, která v loňském roce vydala výtečné album Černobílá. Kdo bude v pátek 11. října na Podzimním knižním veletrhu, může se setkat s Ivanem Hlasem na autogramiádě od 17.00 na stánku Tiskáren Havlíčkův Brod, a. s. V náručí dejvický noci je název knihy, kterou napsali společně Ivan Hlas a Marcela Titzlová. V rozhovorech se čtenář dozvídá o pestrých okamžicích ze života Ivana Hlase.
Vstupenky na koncert lze zakoupit za 400 Kč v havlíčkobrodském Tulipánu, v Cafe-art Oko či na portálu www.smsticket.cz.
Vstupenku lze také vyhrát v soutěži, ve které výherce má možnost si vzít sebou na koncert zdarma i svého hosta. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: Jak se jmenuje CD od Ivana Hlase, které je pojmenované podle filmu? Odpověď pošlete do čtvrtka 10. října do 18.00 mailem na: goldeneye2019@seznam.cz.

  • Facebook
  • Twitter