Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Savencia Fromage & Dairy jedním z nejlepších zaměstnavatelů v Česku i na Slovensku

/
/
/
841 Zobrazení



Společnost Savencia Fromage & Dairy, která provozuje mimo jiné závod v Přibyslavi-Hesově na Havlíčkobrodsku, získala potřetí za sebou cenu Top Employer 2022 v Česku a na Slovensku. Potravinářská společnost, do jejíhož portfolia patří mimo jiné Pribináček, Lučina, Sedlčanský Hermelín, Apetito či Liptov, ziskem titulu potvrdila, že se snaží vybudovat pro zaměstnance co nejlepší pracovní prostředí.

Program Institutu Top Employers certifikuje organizace na základě výsledků průzkumu osvědčených postupů v oblasti lidských zdrojů. „Je pro nás klíčové, aby se všem našim více než 900 zaměstnancům v Česku i na Slovensku dobře pracovalo,“ uvedl Aleš Malenka, generální ředitel společnosti Savencia F&D pro Českou republiku a Slovensko. „Nejsou to totiž jen špičkové suroviny, ze kterých vzniká kvalitní jídlo, ale také práce spokojených zaměstnanců. Ocenění nám ukazuje, že v oblasti lidských zdrojů jdeme správným směrem,“ dodal Aleš Malenka.

Aleš Malenka


Generální ředitel Top Employers institutu David Plink k tomu doplnil: „S ohledem na náročný rok, který stejně jako ten předchozí ovlivnil firmy po celém světě, společnost Savencia Fromage & Dairy v Česku i na Slovensku nadále ukazuje, že udržování vynikajících pracovních postupů a péče o zaměstnance je její prioritou.“

Program certifikoval a uznal za dobu své existence více než 1857 nejlepších zaměstnavatelů ve 123 zemích a regionech na pěti kontinentech.
Savencia Fromage & Dairy patří mezi největší výrobce značkových sýrů v Česku a na Slovensku. Společnost, náležející do francouzské skupiny Savencia, zde působí od roku 1993. Ve dvou závodech Česku a jednom na Slovensku pracuje více než 900 zaměstnanců.

  • Facebook
  • Twitter