Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

S jedním pasem na vše, nabízejí v Havlíčkově Brodě

/
/
/
897 Zobrazení



Zajímavý nápad dostal Petr Kletečka, kterého hudební příznivci znají jako hlavního pořadatele festivalu v Dobrohostově. Připravil nyní sérii koncertů v havlíčkobrodském Klubu Oko pod názvem Golden Eye.

Petr Kletečka vydal přenosné pasy na celý seriál, obsahující čtyři koncerty. Jeden pas stojí 1000 Kč a lze ho zakoupit v obchůdku Tulipán v Havlíčkově Brodě nebo prostřednictvím portálu www.smsticket.cz. První koncert bude ve čtvrtek 27. září od 21.00, kdy v sólovém koncertním projektu Drumming Syndrome vystoupí Miloš Meier. Bubeník kapely Dymytry a doprovodného tria Michala Pavlíčka má pověst pověst excelentního technika.

Program koncertů

Druhý koncert bude v pátek 5. října od 21.00 a vystoupí Michal Prokop s kapelou Framus Five. Koncert jedné z nejvýznamnějších skupin české rockové historie se uskuteční v rámci doprovodného programu 28. Podzimního knižního veletrhu.

Třetí koncert bude v pátek 19. října od 21.00 a zahraje Supergroup.cz ve složení Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, Roman Dragoun, Guma Kulhánek, Jan Hrubý a Klaudius Kryšpín.

Poslední koncert série Golden Eye bude v pátek 2. listopadu od 20.00 a zahraje Skinny Molly z amerického Nashville. Předkapelou bude známá Pumpa a na after party zahraje Traffic Jam.

Pořadatel výborných koncertů vyhlašuje soutěž o jeden pas. Soutěžní otázka zní: „Kdo založil skupinu Skinny Molly?“. Odpovědi posílejte do čtvrtka 27. září do 10.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter