Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Vysočina v pátek hlásí problémy v dopravěrn n

/
/
/
379 Zobrazení



rn

Problémy měly především kamiony v úsecích se stoupáním, například na silnici I/38 mezi Jihlavou a Havlíčkovým Brodem v okolí Štoků, kde uvízly kamiony, ze silnice u Želetavy, z okolí Náměště nad Oslavou, Humpolce, Bystřice nad Pernštejnem. 
V současné době jsou vzhledem k vývoji počasí všechny silnice prvních a druhých tříd na Vysočině podle informací policistů ošetřeny a sjízdné. Silnice třetích tříd mohou být stále sjízdné se zvýšenou opatrností.

„V pátek v 5.44 jsme přijali oznámení o dopravní nehodě, která se stala na silnici I/34 v Pravíkově, kde se střetl kamion s autobusem. Třicetiletý řidič jízdní soupravy tvořené nákladním autem s návěsem jel po silnici první třídy č. 34 v Pravíkově ve směru od Vodné směrem na Pelhřimově. Ve stoupání na sněhem pokryté vozovce nezvládl řízení vozu a přejel s jízdní soupravou do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím autobusem Mercedes Benz Intouro. Autobus náraz odrazil mimo vozovku, kde poškodil dřevěné oplocení. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče autobusu, který byl vozem zdravotnické záchranné služby převezen na vyšetření do Nemocnice Pelhřimov. Lehce se zranil řidič nákladního auta a ke zranění jeho spolujezdkyně, kteří byli převezeni vozidlem zdravotnické záchranné služby do Nemocnice Jindřichův Hradec. Ke zranění jiných osob nedošlo. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu byla u obou řidičů negativní. Místo bylo po nehodě zcela neprůjezdné a policisté odkláněli provoz na objízdné komunikace. Objízdná trasa pro osobní vozidla vedla přes obce Božejov, Drahoňov, Babín a Johanku. Pro nákladní vozidla vedla objízdná trasa z Kamenice před Horní Cerekev do Pelhřimova. Před půl jednou se podařilo odstranit havarovaná vozidla v místě plně obnovit provoz,“ popsala jednu z havárií Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

rn n

  • Facebook
  • Twitter