Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Radegast Tour 2018 se zastaví v Havlíčkově Brodě

/
/
/
795 Zobrazení



Skupina Tři sestry a Slobodná Europa (SK) – legendy českého a slovenského punku a rocku, vyrážejí na první společné turné. Tím v nerozborné jednotě bratrských národů, Čechů a Slováků, oslaví výročí 100 let od založení československé republiky, i v Havlíčkově Brodě.

Hudební formace navštíví postupně jedenáct měst v ČR. Turné začalo 1. listopadu v Plzni a jeho závěr je 1. prosince v Českých Budějovicích. V Havlíčkově Brodě se fandové mohou těšit na sobotu 10. listopadu, kdy bude koncert v KD Ostrov. Vstup do budovy v 18.30 a produkce začne v 19.30. Cena lístku v předprodeji 405 Kč a na místě 500 Kč. Děti do 3 let zdarma, děti do 135 cm platí 250 Kč (možné zakoupit pouze v místě a čase konání koncertu). Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži vstupenku. Otázka zní: V kterém roce vznikla skupina Slobodná Europa Odpovědi posílejte do čtvrtka 8. listopadu do 18.00 mailem na: vstupenkysoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

 

  • Facebook
  • Twitter