Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První zasedání nových zastupitelů v Jaroměřicích nad Rokytnou

/
/
/
435 Zobrazení



Ve středu 19. října se uskutečnilo v tělocvičně Základní školy Otokara Březiny v Jaroměřicích nad Rokytnou ustavující zasedání Zastupitelstva města Jaroměřice nad Rokytnou, které má 21 členů. Novým starostou města se stal Jaroslav Soukup a místostarostou Vítězslav Pléha. Zastupitelé zvolili také sedmičlennou Rada města.

Ustavující zasedání zahájil a do předání funkce řídil bývalý starosta Karel Müller, který po zzbyněvolení zastupitele nového starosty Jaroslava Soukupa, mu funkci předal a ten převzal řízení zastupitelstva až do projednání posledního bodu programu.
Oba starostové poděkovali ve svých projevech občanům města za to, že přišli k volbám, Karel Müller poděkoval minulému vedení za odvedenou práci pro město a Jaroslav Soukup ve svém projevu představil vize další práce a poděkoval minulému vedení města za to, co pro město udělalo a že nové vedení naváže na jejich práci.

  • Facebook
  • Twitter