Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První prázdninový víkend byl pro Nuclears úspěšný

/
/
/
304 Zobrazení



První prázdninový víkend se hráčům Třebíče Nuclears proti týmu Sokol Hluboká podařilo prolomit smůlu z posledních pěti extraligových zápasů. Třebíčští baseballisté v sobotu 1. července nejprve prohráli 7:8, o den později zvítězili 6:3.

První zápas se odehrál na domácím hřišti v Třebíči. První tři směny ani jeden z týmu nestáhl jediný bod. Až ve čtvrté směně po úspěšném odpalu Adama Veselého doběhl Jan Urbánek jr.. Radost z vedení netrvala dlouho, v šesté směně se Sokolu Hluboká podařilo dosáhnout na 3 body a skóre zápasu se tak obrátilo. Diváky ze židlí zvedla až osmá směna. Třebíčští prohrávali po čtvrtém doběhu Martina Mužíka ze Sokola Hluboká 1:4, když přišel pro diváky i hráče zajímavý obrat. Do konce osmé směny se hráčům Třebíče povedlo stav zápasu obrátit ve svůj prospěch, a to sedmi krásnými doběhy. Mezi úspěšné běžce osmé směny se řadí Miroslav Křivánek, Ryan Johnson, Jake Rabinowitz, Jan Urbánek jr., Kamil Pejchal, Vojtěch Šabacký a Robin Vávra.

Do sobotního zápasu nastupovala Třebíč s lehkou příchutí pátečního vítězství. Sokol Hluboká však hned ve druhé směně vedl už o 4 body. Po odpalu Davida Sklenáře doběhl Jan Urbánek jr., skóre zápase se tak změnilo na 1:4. Na začátku dohrávky páté směny se předvedl Russell Strilchuk, když odpálil jednobodový homerun. Sokol Hluboká střídala nadhazovače. Na nadhoz přišel Petr Vojta. V sedmé směně se ovšem podařilo Sokolu Hluboká zvýšit skóre o 4 body, do osmé směny tedy hráči nastoupili za stavu 2:8. Následující dvě směny však patřily hráčům Třebíče, kteří v osmé směně doběhli na domácí metu dvakrát. Skórujícími hráči byli Jan Bilíček a David Sklenář. Třebíčští hráči tak stahují náskok Sokolu Hluboká 4:8. Bohužel ani úspěšná osmá a devátá směna, ve které skórovali Ryan Johnson, Jeffrey Costello a Patrik Kadrnožka, nepomohla Třebíč Nuclears k vítězství. Výsledek zápasu byl tedy 7:8.

Nedělní zápas se odehrál na hřišti Sokolu Hluboká. Hned v první směně stáhla Hluboká první bod pro domácí a tento stav zůstal až do čtvrté směny nezměněn. Teprve ve čtvrté směně doběhli na domácí metu hráči Třebíče, jmenovitě Jake Rabinowitz a David Sklenář. Pátá a šestá směna opět nepřinesla body ani na jedné straně, teprve v sedmé směně Sokol Hluboká otočil stav utkání na 3:2. V začátku osmé směny Sokol Hluboká vystřídal nadhazovače. Přesto se třebíčským podařilo znovu dvakrát skórovat. Jan Urbánek jr. a Kamil Pejchal svými doběhy otočili stav utkání na 3:4. V následující dohrávce osmé směny Sokol Hluboká neproměnil ani jeden bod a devátá směna suveréně patřila týmu Nuclears Třebíč. Po dvou metách zdarma a úspěšném dvoumetovém odpalu Ryana Johnsona, doběhli hráči Jan Urbánek jr. a Jake Rabinowitz. Nedělní zápas tedy skončil 3:6 pro Třebíč Nuclears.

V dalším kole TOP 6 se hráči Nuclears utkají s Eagles Praha. Sérii otevře večerní utkání v pátek 7. července od 19.00. Další zápas se odehraje v sobotu 8. července, tentokrát od 13.00. Poslední zápas je na programu v sobotu 9. července, a to od 13.00 na hřišti Eagles Praha.

  • Facebook
  • Twitter