Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Michal Prášek se v hromadné nehodě „sklouzl“ po oleji

/
/
/
393 Zobrazení



O posledním červnovém víkendu startoval havlíčkobrodský motocyklový závodník Michal Prášek na jediném domácím závodu mezinárodního místrovství německého šampionátu IDM ve třídě supersport. Na start se postavil v barvách týmu MotoLife na motocyklu Triumph.

„Byl to opravdu hodně namáhavý víkend pro každého člena týmu. V pátek se nám dařilo vše podle představ, ale v sobotu jsem v obouch kvalifikacích nedokázal zajet čas, se kterým bych mohl bojovat o přední umístění na startovním roštu, ikdyž nás dělily pouze desetinky. A tak jsem s časem 1.36.8 jsem startoval z desáté pozice,“ popisuje nelehké okamžiky Prášek.

Obrovskou vzpruhou pro něj ale byl nedělní warm up, kdy se mu podařilo zajet pátý nejrychlejší čas 1.36.5. „V prvním závodě bylo hodně těžké se propracovávat dopředu, nakonec jsem v celkovém pořadí dokončil závod na pátém místě a v rámci IDM na 4. místě, protože vítěz závodu Bayliss nebral body do německého šampionátu.

Druhý závod nakonec Práškovi ani nikomu jinému body nepřinesl. „Byl to šílený závod! Spolu s dalšími šesti závodnicíky jsme spadli na oleji, naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. Závod byl ale ukončen bez jakýchkoliv výsledků.“

„Závěrem chci moc poděkovat celému týmu za skvělé podmínky, které mi dává,“ uzavírá Prášek s tím, že v příštích závodech doufá v lepší umístění.

  • Facebook
  • Twitter