Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První místo za webové stránky pro zámek ve Žďáru nad Sázavou

/
/
/
1401 Zobrazení



Zámek ve Žďáru nad Sázavou získal zvláštní cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách v kategorii turistické atraktivity v rámci soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb, do níž se letos zapojilo 430 subjektů z celé České republiky.

„Předně za celý tým děkuji všem našim fanouškům a návštěvníkům. Díky nim je kouzlo Žďáru živé a smysluplné pro dnešní i budoucí generace. Jsme držitelem ceny, která není jen naším výsledkem. Je to i ocenění spolupráce s různými spolky, organizacemi i institucemi z celé Vysočiny. Snažíme se společně budovat značku Vysočina a jsem nadšený, že se nám to díky spolupráci daří,“ uvedl Constantin Kinský, majitel Zámku Žďár nad Sázavou.

Ocenění je skvělým startem do nové sezony
I když má žďárský zámek, jehož nedílnou součástí je Muzeum nové generace, otevřeno celý rok, hlavní sezóna začíná teď. A s ní i mnoho zajímavých akcí. Letošní rok se ponese v cestovatelském duchu. „Novinkou bude Česko-francouzský den (23. června), tradiční Dny otevřených zahrad (26.-27. května) představí různé typy zahrad naaranžovaných v kufrech, historická kola i veterány, návštěvníci ochutnají britské či japonské speciality a projedou se na kolech z Cyklokuriozit. V létě se bude konat Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla KoresponDance, podzim bude patřit Dni venkova,“ dodává Lucie Herberová, marketingová ředitelka zámku ve Žďáru nad Sázavou.

  • Facebook
  • Twitter