Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prvňáčci v ZŠ Buttulova v Chotěboři

/
/
/
1755 Zobrazení



V pondělí 3. září ZŠ Buttulova v Chotěboři slavnostně přivítala své prvňáčky. O prázdninách se ve škole činili řemeslníci a výsledkem je nová dlažba v prvním a ve druhém patře budovy, školní družina má nový strop a osvětlení, učebnách v prvním patře jsou nové dveře, v těchto dnech se dokončuje rekonstrukce osvětlení v tělocvičně. „V dubnu letošního roku bylo u zápisu 63 dětí. Z tohoto počtu je 58 dětí v prvních třídách a pět dětí je v alternativní třídě, kde se učí v odděleních,“ uvedla ředitelka ZŠ Zdenka Kőnigsmarková. Všichni prvňáčci a jejich rodiče se shromáždili v jedné třídě, kde je přivítali učitelé a také starosta Chotěboře Tomáš Škaryd.

Pěvecký sbor Kvíteček pod vedením Stanislavy Maškové

Slavnostní den zpestřilo vystoupení školního pěveckého sboru Kvíteček pod vedením paní učitelky Stanislavy Maškové. Po zahájení odešli prvňáčci s rodiči do svých tříd. V letošním školním roce má ZŠ Buttulova tři první třídy: 1A má 20 žáků a třídní učitelkou je Lenka Chromá, 1B má také 20 žáků a třídní učitelku Renátu Piklovou, 1C má 18 žáků a třídní učitelkou je Iva Sedláková.

  • Facebook
  • Twitter