Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Protesty zemědělců ve čtvrtek i na Vysočině

/
/
/
235 Zobrazení



Protestní jízdy zemědělců se uskuteční ve čtvrtek 22. února v době od 10.00 do 12.00 na území celé Vysočiny. Informovali o tom policisty organizátoři protestních jízd zemědělské techniky v Kraji Vysočina.

„Do jízdy na daných trasách by se mělo zapojit v našem kraji celkem 320 vozidel – bude se jednat o traktory, traktory s vlekem, případně nákladní vozidla. Policisté budou po celou dobu protestní jízdy na jednotlivých trasách monitorovat. Budeme dohlížet zejména na to, zdali řidiči vozidel, kteří se do jízdy zapojí, dodržují všechna ustanovení zákona o provozu na pozemních komunikacích.
Policisty bude také zajímat, zda k jízdě použili vozidlo, které je v řádném technickém stavu, tedy zdali je technicky způsobilé k jízdě po pozemní komunikaci. Policisté budou také namátkově kontrolovat, zda řidiči neusedli za volant pod vlivem alkoholu. V případě zjištění dopravního přestupku nebo jiného porušení platných právních předpisů budeme postupovat nekompromisně a za případná porušení budeme ukládat sankce v maximální možné výši,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter