Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Srážka čtyř aut v Polné a mercedes na poli u Jackova

/
/
/
171 Zobrazení



K nehodě čtyř vozidel došlo v úterý 20. února došlo před devátou hodinou dopoledne na parkovišti na Husově náměstí v Polné na Jihlavsku. Po třetí hodině odpoledne skončil na poli u Jackova na Třebíčsku s mercedesem šedesátiletý muž.

„Čtyřiadvacetiletý řidič vozu Kia dostal vlivem nepřiměřené rychlosti smyk, vyjel na parkoviště na Husově náměstí v Polné a narazil do stojícího vozu Citroen. To náraz odmrštil na další parkující vozy Škoda Octavia a Škoda Yeti. Při nehodě se nikdo nezranil, policisté vyloučili u řidiče dechovou zkouškou požití alkoholu. Předběžnou škodu vyčíslili na necelých 200 tisíc korun. Řidič vozidla Kia je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Místo havárie na Husově náměstí v Polné, archiv Policie ČR

Po třetí hodině odpoledne je šedesátiletý řidič vozu Mercedes Benz po silnici ve směru od Jackova na Dědice. „Vyjel na krajnici a poté pokračoval v jízdě mimo komunikaci, kde zůstal automobil stát na poli. Při dopravní nehodě se řidič zranil a zdravotnická záchranná služba ho převezla na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté u řidiče dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla škoda přibližně za padesát tisíc korun,“ dodala tisková mluvčí. Dopravní nehodu policisté šetří.

Úvodní foto:

  • Facebook
  • Twitter