Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava podpoří organizace, které rozvíjí znalosti i zdraví dětí

/
/
/
136 Zobrazení



Dotační program Volný čas 2024 je určen na podporu organizací, které zajišťují dlouhodobou pravidelnou volnočasovou činnost dětí a mládeže a mají sídlo v Jihlavě. Dohromady je pro ně připraveno sto tisíc korun.

Jihlava chce podpořit dětské a mládežnické organizace, které rozvíjí znalosti, dovednosti a osobnost svých členů, jejich tělesnou zdatnost, zdraví nebo duševní pohodu. Město proto vypsalo dotační program Volný čas 2024, v rámci kterého rozdá dohromady 100 tisíc korun. Program není určen pro sportovní kluby a sportovní organizace, ani pro příspěvkové organizace města.

Výše jednotlivé dotace závisí na velikosti členské základny, tedy na počtu dětí a mládeže k 31. prosinci 2023. Subjekt s méně než 20 členy může žádat maximálně o 15 tisíc korun, s více než 20 pak maximálně o 30 tisíc.

Z dotace si můžete nechat proplatit takové náklady/výdaje, které byly prokazatelně vynaloženy a uhrazeny v období od 1. ledna do 30. listopadu 2024. V rámci programu lze podpořit i akce jednorázového charakteru, které mají návaznost na celoroční volnočasové aktivity.  Jde například o účast na soutěžích, výstavách nebo letních táborech.

Oproti minulým ročníkům je možné z dotace hradit i pořízení drobného majetku, tedy vybavení kluboven, táborových základen apod. Žádosti o dotaci lze podávat od 20. března do 1. dubna 2024.

Více informací najdete na  webu města, v sekci dotace.

  • Facebook
  • Twitter