Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Proměny Vojmíra Blažka zdobí vstupní halu Jaderné elektrárny Dukovany

/
/
/
1047 Zobrazení



Vojmír Blažek z Třebíče se do elektrárny Dukovany vrací podruhé. Tentokrát s novou výstavou nazvanou Proměny. Uměleckou fotografii propojuje s formou abstraktního umění – malbou na obličej. Výtvarně ztvárněné osoby probouzí v různých pózách silné emoce. 

Profesionální kariéře uměleckého fotografa se Vojmír Blažek začal věnovat po studiu na fotografické škole. Jak sám zjednodušeně říká, s jedním batohem a fotoaparátem Nikon mapuje život kolem sebe. Z občasného focení pro známé, kamarády a rodinu se stalo samostatného podnikání.

Vojmír Blažek

„Po několika výstavách se mi podařilo překročit vlastní hranici úspěchů při focení automobilových značek na 88th International Motor Show v Ženevě,“ sdělil Vojmír Blažek.

V novém projektu Proměny se snaží Vojmír Blažek propojovat dvě tvůrčí činnosti: malování na obličej (Petra Řezáčová) a uměleckou fotografii.

„V současné době se zabývám uměleckou, produktovou, modelingovou a reportážní fotografií,“ dodává Vojmír Blažek. „Dále osobní prezentací subjektů a lidí, v podobě výstavby webových stránek,“ uzavírá.

Pro osobní prezentaci pořádá fotografické výstavy, jako je například tato v Jaderné elektrárně Dukovany. Vstup do dukovanské haly je zdarma a výstava potrvá do konce letošního roku.

  • Facebook
  • Twitter