Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dny otevřených dveří na České zemědělské akademii v Humpolci

/
/
/
1792 Zobrazení



Česká zemědělská akademie (ČZA) pořádá v pátek 23. po celý den a v sobotu 24. listopadu dopoledne Dny otevřených dveří na všech čtyřech pracovištích školy v Humpolci a Světlé nad Sázavou. V areálu školy ČZA ve Školní ulici 764, na pracovišti ČZA v Nádražní 486 v HumpolciŠkolní statek Humpolec-Dusilov a na pracovišti ČZA ve Světlé nad Sázavou v Zámecké ulici 33 získají zájemci v rámci programu přehled o vzdělávacích možnostech školy. Čekají na ně prohlídky specializovaných učeben, dílen, laboratoří i stájí Školního statku, ale také ukázky řemesel, jízdy na koních nebo kynologického výcviku. Seznámí se také s výsledky unikátních projektů školy Postav si svůj traktor, Postav si svoje auto Kaipan. Navíc budou mít možnost vyzkoušet si nový trenažér osobního automobilu.

ČZA je střední zemědělskou školou s celostátní působností, kde lze kromě řady oborů učňovských studovat maturitní obory zemědělské: Agropodnikání-ekologické i konvenční zemědělství, Agropodnikání-chov koní a jezdectví, Mechanizaci a služby a také Chovatelství-kynologii.

Zemědělství se díky pronikání nové techniky i technologií postupně stává moderním a díky klimatickým změnám i strategickým oborem. Jeho novému postavení a budoucím potřebám ale dnes neodpovídá zájem mladých lidí o studium zemědělských oborů.

Více informací na: www.cza-hu.cz.

  • Facebook
  • Twitter