Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sníh komplikuje dopravu na Vysočinu

/
/
/
762 Zobrazení



Husté sněžení, které během úterý 20. listopadu zasáhlo Vysočinu, zkomplikovalo v odpoledních hodinách dopravní situaci na silnicích regionu.

„Policisté začali přijímat vyšší počet oznámení o dopravních nehodách a zhoršené sjízdnosti silnic, to se týká zejména okolí Třebíče, silnice první třídy číslo 38 na úseku mezi Jihlavou a Moravskými Budějovicemi a silnice druhé třídy číslo 602 ve směru z Jihlavy na Pelhřimov. Dbát zvýšené opatrnosti je ale nezbytné i na ostatních silnicích Vysočiny.

Je nutné, aby řidiči přizpůsobili svoji jízdu aktuálnímu počasí, zejména rychlost jízdy, dále aby se plně věnovali řízení a dodržovali bezpečnostní vzdálenost mezi vozidly. Je také nutné, aby každý řidič před jízdou očistil od sněhu vozidlo, tak aby pak při jízdě neohrožoval ostatní účastníky silničního provozu,“ upozorňuje policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter