Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prokazování bezinfekčnosti u návštěv končí, respirátory ale lidé v novoměstské nemocnici neodloží

/
/
/
517 Zobrazení



S novým uvolněním dochází i ke zmírnění opatření pro návštěvy a pacienty novoměstské nemocnice. Některé povinnosti ale i nadále zůstávají v platnosti. Od 14. března odpadla povinnost PCR testování zaměstnanců, pacientů v dlouhodobé péči i návštěv. Při hospitalizaci a před operací je však i nadále PCR testování pacientů vyžadováno.

Ve zdravotnických prostorách Nemocnice Nové Město na Moravě stále platí povinnost nošení respirátorů FFP2. Výjimku mají pouze hospitalizovaní pacienti na pokojích.

V případě, že se pacienti vydají na vyšetření mimo oddělení, musí mít, pokud tomu nebrání závažné zdravotní důvody, nasazený respirátor či ústenku. Respirátory musí být i v sanitkách, pokud nejde o pacienty, kteří mají respirační problémy a závažné zdravotní důvody.

Nadále platí, že jestliže se zhorší epidemiologická situace na některém z oddělení, vyhrazuje si nemocnice právo dotyčné oddělení pro návštěvy opět uzavřít.

  • Facebook
  • Twitter