Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při požáru v Třebíči zemřel třiapadesátiletý muž

/
/
/
946 Zobrazení



Ve středu 26. února po osmé hodině večerní došlo v bytě panelového domu v ulici Zahraničního odboje v Třebíči k požáru, na místě zasahovali profesionální hasiči z Třebíče společně s dobrovolnými hasiči ze Starče.

„V době příjezdu hasičů na místo byl byt v plamenech, na likvidaci ohně hasiči nasadili několik vodních proudů. V bytě následně objevili bezvládné tělo muže. Přivolaný lékař u něj konstatoval smrt. Z bytu hasiči vyvedli ženu, která se nadýchala jedovatých zplodin hoření.
Z bytu nad požárem evakuovali hasiči další ženu, která se také nadýchala zplodin hoření. Obě ženy skončily v péči zdravotníků,“ popsala tragédii Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině. Majetkovou škodu hasiči předběžně vyčíslili na 800 tisíc korun. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.

Plameny zachvátily jeden z bytů ve 4. patře. Foto: Tomáš Pálka

„Na místě tragické události provádějí policisté ohledání, zadokumentování a další šetření. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti. Příčinu a veškeré související okolnosti požáru policisté prověřují,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter