Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při nehodě u Meziříčka zemřel řidič

/
/
/
1224 Zobrazení



V sobotu 1. září po poledni došlo na silnici II/602 u odbočky na Meziříčko dopravní nehodě, střetlo se tu osobní auto Škoda Octavia a dodávkové vozidlo Fiat Ducato. Po srážce na následky havárie  zemřel třiapadesátiletý řidič osobního  auta.

„Obě vozidla jela po silnici ve stejném směru jízdy od Měřína směrem na Jihlavu. V osobním autě cestovaly v době nehody dvě osoby, v dodávkovém voze tři osoby. Střet aut má fatální následky, na místě nehody zemřel třiapadesátiletý řidič osobního vozidla a těžce se zranila jeho spolujedoucí. V dodávkovém vozidle, které řídil třiatřicetiletý řidič, nebyl nikdo zraněn.
Kriminalisté místo dopravní nehody důkladně ohledali a zadokumentovali. Další okolnosti dopravní nehody, stejně jako míra zavinění , jsou předmětem policejního prověřování. U řidiče dodávkového vozidla byla provedena dechová zkouška ke zjištění případné přítomnosti alkoholu s negativním výsledkem,“ popsala nehodu Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter