Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prázdninové farmářské trhy v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1228 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě na Havlíčkově náměstí se v sobotu 4. července dopoledne od 8.00 do 12.00 uskutečnily farmářské trhy (FT). Přišlo hodně lidé, kteří měli možnost si vybrat z pestré nabídky farmářů a prodejců.

Asi mnoho lidí při pohledu na vůz s nápisem Ryba na talíř očekávalo prodej ryb. Jednalo se ale o prezentaci receptů ze sladkovodních ryb v rámci programu Ministerstva zemědělství ČR.
„Ryby jsou zdravé, lehce stravitelné, plné úžasných bílkovin a dalších látek. Dnes jsem ukázal jak se zpracuje kapr a připraví na kapří hranolky, které jsem nabízel k ochutnání. Návštěvnici FT si mohli odnést osm receptů na přípravu jídel z kapra,“ uvedl Petr Cvan.

Velký zájem o nákup byl u stánku Romana Navrátila z Chrudimi, který nabízel domácí česnek, žampiony, hlívu ústřičnou a kanadské borůvky.

O hudební zpestření trhu se postarala skupina United Cowboys. „Příští FT budou v sobotu 1. srpna od 8.00 do 12.00,“ uvedla Alena Čechová, organizátorka farmářských trhů.

  • Facebook
  • Twitter