Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V rybníce Kuchyňka v Třebíči se utopil mladík

/
/
/
1172 Zobrazení



V neděli 5. července vpodvečer se utopil osmnáctiletý mladý muž, který se s kamarádem koupal v rybníce Kuchyňka v Třebíči. Na břehu zůstaly osobní věci mladíka, proto ho jeho kamarád začal hledat. Když bylo hledání neúspěšné, obrátil se na policejní linku tísňového volání.

„Vzhledem k tomu, že existovalo důvodné podezření, že osmnáctiletý mladík mohl v rybníce utonout, byli ke spolupráci přivoláni profesionální hasiči na člunech a také policejní potápěči.
K prohledání širšího terénu kolem rybníka byli na místo vysláni také policejní psovodovi a v místě pátrali policisté z obvodního oddělení Třebíč. Krátce před třiadvacátou přišla smutná zpráva. Policejní potápěči nalezli tělo utonulého mladíka bez známek života. Na místo byla vyslána krizový intervent Krajského ředitelství policie kraje Vysočina, aby poskytl psychologickou pomoc rodině utonulého mladíka,“ popsala tragickou událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že se případem zabývají třebíčští policisté, kteří prověřují všechny další okolnosti tragické události.

Úvodní ilustrační foto: archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter