Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Práce na obchvatu Osové Bítýšky pokročily

/
/
/
542 Zobrazení



Probíhají zemní práce, vegetační úpravy a pokládka odvodňovacích žlabů, to jsou aktivity, které udělali stavaři v poslední době na výstavbě obchvatu Osové Bítýšky.

Od nové křižovatky se silnicí II/390, která ohraničuje část obchvatu, kam už byla doprava převedena, probíhá pokládka asfaltových vrstev. Dál ve směru na Velkou Bíteš se pokládá a hutní vrstva štěrkodrti. Asfaltové vrstvy, mimo obrusné, by měly být položeny v celé délce hlavní trasy obchvatu v polovině července. Výjimku budou zatím tvořit napojení na současnou silnici I/37. Aby se mohlo začít pracovat i na těchto bodech, bude silnice I/37 od začátku července uzavřena, tranzitní doprava bude převedena na objízdnou trasu po dálnici D1 a místní provoz přesměrován na značené objízdné trasy po komunikacích nižších tříd. Předpoklad je, že začátkem září už bude možné provoz převést na obchvat v celé délce v režimu dočasného užívání stavby.

  • Facebook
  • Twitter