Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poznáte sprejery z jihlavského nádraží?

/
/
/
1027 Zobrazení



Jihlavští policisté hledají sprejery, kteří posprejovali vagon na jihlavském vlakovém nádraží. V lokalitě se pohybovali tři muži, zachycení na úvodní fotografii, jejich totožnost by policisté v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali zjistit.

„Ke spáchání trestného činu došlo v první polovině února, o víkendu ze soboty na neděli. Pachatel na vlakovém nádraží v Havlíčkově ulici poškodil sprejovými nápisy železniční vůz stojící na odstavné koleji,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

V areálu vlakového nádraží se pohybovali tři muži, po kterých policisté v současné době pátrají a v zájmu probíhajícího prověřování by potřebovali zjistit jejich totožnost. „Žádáme občany, kteří některého z mužů (případně všechny tři) zachyceného na fotografii poznají nebo mají informace, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu a vypátrání pachatele,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter