Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poznáte muže a ženy na videu? Ptají se jihlavští policisté

/
/
/
1307 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele Jihlavska s žádostí o spolupráci při vyšetřování krádeže peněženky, ke kterému došlo v polovině února v jihlavském zábavním podniku. Potřebovali by zjistit totožnost osob na kamerovém záznamu, které se v podniku pohybovaly.

„Ke krádeži došlo v sobotu 15. února po jedné hodině v noci. V podniku seděl na barové stoličce muž, kterému vypadla z kapsy peněženka. Této situace využil pachatel a peněženku odcizil. Majiteli vznikla škoda kolem dvou a půl tisíce korun. Kromě finanční hotovosti měl v peněžence uložené šperky, doklady a platební kartu,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté vyhodnotili záznamy z kamer a zjistili, že se v podniku pohybovali dva muži a dvě ženy, kteří by mohli poskytnout důležité informace. V zájmu prověřování by tak policisté potřebovali zjistit jejich totožnost a s žádostí o spolupráci se obracejí na veřejnost. „Žádáme muže a ženy na kamerovém záznamu nebo osoby, které některého z nich poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter