Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pouťové veselí ovládlo Světlou nad Sázavou, Svatováclavská pouť už o víkendu

/
/
/
1772 Zobrazení



Příznivci pouťového veselí a kolotočů o víkendu zamíří do Světlé nad Sázavou. Od pátku 27. do neděle 29. září tu probíhá jedna z největších poutí v České republice.
Na návštěvníky čeká tradiční autodrom, létající labutě, střelnice a řetízkový kolotoč. Pro náročnější tu jsou i atrakce, kde nevíte, jestli jste hlavou dolů nebo ne. Zájemci se mohou nechat vystřelit do nebes v kouli, nebo zamotat hlavu na Break Dancu.
Nebude chybět cukrová vata, pražené oříšky a pouťový langoš s pivem a další pochutiny. V neděli mohou návštěvníci poutě vyrazit do středověkého podzemí, které bude otevřené od 11.00 do 16.00. Čtyřiceti minutová prohlídka s průvodcem bude každou celou hodinu. Vchod se nachází na náměstí v domě číslo 23.
Pouť není jenom veselí, ale přináší i komplikace hlavně pro řidiče, protože po celou dobu konání, bude uzavřené náměstí, musejí řidiči počítat s menší objížďkou. Stejně tak čekají i drobná omezení cestující autobusových linek.

  • Facebook
  • Twitter