Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pomozte policistům v Jihlavě v pátrání

/
/
/
1411 Zobrazení



Jihlavští policisté vyzývají veřejnost ke spolupráci při pátrání po peněžence mladíka, který přišel společně s peněženkou o platební kartu. Potřebovali by zjistit totožnost muže na fotografii, který se v blízkosti místa, kde mladík peněženku ztratil, pohyboval a mohl by tak poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

„Ke spáchání trestného činu došlo v pondělí 28. června v Jihlavě u vchodu do objektu v Kollárově ulici. Majiteli vypadla kolem druhé hodiny odpoledne z kapsy peněženka na zem, čehož si nevšil a z místa odešel. Když následně zjistil, že peněženku nemá, a vrátil se, už ji nenašel. Peněženku totiž mezitím vzal nepoctivý nálezce a přisvojil si ji.
Na základě šetření policisté zjistili, že se v lokalitě pohyboval muž, který by mohl poskytnout k případu důležité informace,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Fotografie muže, kterého policisté žádají o poskytnutí informací, archiv Policie ČR

Policisté žádají muže na fotografii nebo osoby, které ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Uvítali by také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu.

  • Facebook
  • Twitter