Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
279 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci při prověřování případu napadení mužů, ke kterým došlo v lednu na vlakovém nádraží v Havlíčkově Brodě. Potřebovali by, aby se jim přihlásil mladý muž, který byl napadený a mohl by tak poskytnou důležité svědectví. Uvítají také svědectví těch, kteří napadení viděli.

„V neděli 14. ledna krátce před druhou hodinou odpoledne došlo v prostoru nádražní haly v Havlíčkově Brodě k fyzickému napadení dvacetiletého muže, který utrpěl zranění. Policisté zjistili, že stejný pachatel napadl před devátou hodinou dopoledne dalšího mladého muže, ten ale po fyzickém napadení z místa odešel a napadení neoznámil,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Po přijetí oznámení policisté lokalitu prošetřili, místo ohledali a zadokumentovali. Úkony trestního řízení zahájili pro podezření ze dvou trestných činů, ublížení na zdraví a výtržnictví. Policisté zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili.

„Mladý muž, který byl napaden před devátou hodinou dopoledne, je vysoký přibližně 175 cm, ve věku 17 – 22 let, má krátké světle hnědé vlasy. Na sobě měl tmavou bundu a tmavé kalhoty, na nohou sportovní obuv – tmavé tenisky s bílou podrážkou značky NIKE.

Žádáme mladého muže, aby se přihlásil na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktoval obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, e-mail: hb.oop.havlbrod@pcr.cz. Žádáme také svědky, kteří byli přítomni uvedeným fyzickým napadením, aby se přihlásili se svým svědectvím na policii,“ dodala Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter