Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Luboš Pospíšil koncertuje v Brodě

/
/
/
319 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě pořádá v pátek 26. ledna od 20.00 koncert Luboš Pospíšil & 5P v rámci turné k 40 letům alba Tenhle vítr jsem měl rád. Luboš Pospíšil koncertuje s obnovenou kapelou 5P.

Tu tvoří kytarista Mirek Linhart (také Yo Yo band, Dr. Max) a o generaci mladší muzikanti: klávesista a kapelník Ondřej Fencl (Schodiště, Hromosvod, V. Merta, J. Hrubý, V. Koubek, Marsyas…), bubeník Jakub Nývlt (Sto zvířat, Oskar Petr band), baskytarista Jakub Červinka (Sto zvířat, Jan Burian band) a perkusista Michal Hnátek (Divadlo Elf, Jan Hrubý a trio…).
Na koncertě nejspíš zazní skladby: Soukromá cesta do nikam, Mám sto chutí, Tak navštiv bar, Kampa, Tři černý růže, Klub osamělých srdcí, Poslední tango, Tak vznikla zem, Můžem si zato oba, Tenhle vítr jsem měl rád, Dvě tváře: Jekyll a Hyde, Marylin, Goodbye a Pojďte s námi do bludiště.
„Klub Oko neprodává vstupenky na koncert. Zájemci mají možnost je zakoupit přes www.smsticket.cz za 355 Kč + manipulační poplatek,” uvedl Jakub Baloun, dramaturg klubu Oko.

  • Facebook
  • Twitter