Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
1818 Zobrazení



Policisté v Havlíčkově Brodě vyšetřují případ posprejování objektu ve Štáflově ulici, hledají muže zachyceného na fotografiích, jehož totožnost by potřebovali zjistit v zájmu prověřování.

„K případu došlo v pátek 26. května v době přibližně mezi devátou a desátou hodinou večer ve Štáflově ulici u základní školy, kde mladík posprejoval pachatel opěrnou kamennou zeď. Objekt poškodil několika nápisy. Posprejováním zdi vznikla škoda přibližně za deset tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. „Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky.
V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na fotografiích, který se v lokalitě pohyboval, a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.
Žádáme občany, kteří tohoto muže poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter