Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté žádají o spolupráci při prověřování případu zneužití platební karty

/
/
/
831 Zobrazení



Znáte muže zachyceného na fotografii? Policisté žádají o pomoc s jeho identifikací. Mohl by objasnit případ zneužití platební karty, o kterou její majitel přišel společně s peněženkou ve čtvrtek 16. června v odpoledních hodinách v Jihlavě, když cestoval po městě.

„V peněžence měl majitel hotovost, platební kartu, doklady a další věci. Následně navíc zjistil, že ještě ten den došlo ke zneužití platební karty, a to při placení za zboží v jihlavské prodejně. Majiteli peněženky vznikla škoda za necelé dva tisíce korun,“ upřesnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté případ prověřují, už vyhodnotili záznamy z kamer. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uvedla Jana Kroutilová s tím, že potřebují zjistit totožnost muže na fotografii. Proto se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

„Žádáme muže na fotografii, případně občany, kteří ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ uzavřela Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter