Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Třebíči hledají svědky dopravní nehody

/
/
/
950 Zobrazení



V neděli 20. ledna se kolem 17.20 stala na silnici I/23 v Pražské ulici v Třebíči v prostoru křižovatky se Sucheniovou ulicí dopravní nehoda. Řidič naboural jiné vozidlo a z místa nehod ujel, aniž by prokázal svoji totožnost. Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při objasňování okolností dopravní nehody. 

„Neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozem ve směru od Červené Hospody k Sucheniově ulici neponechal dostatečnou vzdálenost za vozem Ford jedoucím před ním. Jeho řidička jela po silnici ve stejném směru, tedy k Sucheniově ulici a došlo ke střetu. Neznámý řidič na požádání řidičky vozu Ford jí neprokázal svoji totožnost a z místa dopravní nehody odjel. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky vozu Ford, která musela být převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Třebíč. K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že dechová zkouška nebyla u neznámého řidiče vzhledem k tomu, že opustil místo dopravní nehody před příjezdem hlídky, provedena.

Alkohol u řidičky vyloučila na místě dopravní nehody provedená dechová zkouška. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle v celkové výši 30 000 korun. Na místě dopravní nehody při jeho ohledání nalezeny střepy a úlomky nezjištěného vozidla, po jehož řidiči policisté nyní pátrají.

  • Facebook
  • Twitter