Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Jihlavě pátrají po zloději ze stánku, žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
694 Zobrazení



K vloupání do prodejního stánku došlo v červnu Jihlavě. Pachatel vnikl na oplocený pozemek, kde se vloupal do stánku s občerstvením. Odcizil finanční hotovost a pokusil se dostat ještě do přilehlého skladu, což se mu nepodařilo. Způsobil škodu za necelých deset tisíc korun. Jihlavští policisté se obracejí na případné svědky s žádostí o spolupráci.

„Policisté vyhodnotili záznamy z kamer a zjistili, že se v lokalitě pohyboval muž a mohl by tak poskytnout důležité informace. V zájmu prověřování by tak policisté potřebovali zjistit jeho totožnost a s žádostí o spolupráci se obracejí na veřejnost.
Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo osoby, které ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter