Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Jihlavě pátrají po zloději telefonu

/
/
/
710 Zobrazení



Jihlavští policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po zloději mobilního telefonu v jihlavské prodejně. Policisté pátrají po muži zachyceném na videozáznamu a fotografiích a potřebovali by zjistit také totožnost ženy.

„K případu došlo na začátku září v odpoledních hodinách. Pachatel využil situace, když obsluha věnovala pozornost jiným osobám v obchodu, a odcizil z pootevřené vitríny s vystaveným zbožím krabičku s mobilním telefonem, včetně kompletního příslušenství. Krádeží vznikla škoda za více než dvacet tisíc korun.
V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na záznamu a také ženy, která se pohybovala v jeho blízkosti,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté pátrají po totožnosti muže a ženy z fotografie, foto: archiv Policie ČR


Muž měl podle informací policistů na sobě oblečenou bílou košili, tmavé kalhoty a na hlavě klobouk. Žena má tmavé vlasy a měla na sobě oblečené světlé kalhoty s tmavým trikem.

„Žádáme občany, kteří muže nebo ženu poznají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také informace k místu jejich aktuálního pobytu a jakékoli jiné informace směřující ke zjištění totožnosti osob,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter