Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Brodě pátrají pachateli přepadení seniorky

/
/
/
464 Zobrazení



Ve středu 21. prosince deset minut před půl desátou dopoledne přepadl neznámý pachatel při cestě přes sídliště Na spravedlnosti v Havlíčkově Brodě osmdesátiletou ženu. Havlíčkobrodští kriminalisté vyzývají případné svědky, kteří pachatele viděli, aby se obrátili na linku tísňového volaní 158.

„Útočník ženu srazil zezadu do sněhu, bil jí přitom pěstmi do hlavy, a když se zvedala ze země, snažil se jí silou strhnout kabelku, kterou měla zavěšenou na pravém rameni. Když přepadená žena křičela o pomoc a kabelku mu nechtěla dát, s sebou přineseným kuchyňským nožem přeřízl popruh kabelky a kabelku ji sebral. Poté z místa utekl. Ženě způsobil tržnou ránu v obličeji a škodu na odcizených věcech ve výši nejméně 3 000 korun,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Na místo vyjely nejbližší policejní hlídky, včetně služebního psa a policisté okamžitě pátrali v nejbližším okolí. „Ženu ošetřila posádka zdravotnické záchranné služby a poté ji převezla do nemocnice. Seniorka pachatele popsala a policisté se proto obracejí na případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k pohybu podezřelého muže v okolí místa přepadení, aby se ozvali na linku 158. Muž byl zhruba 170 centimetrů vysoký, na sobě měl oblečené tmavé kalhoty a černou bundu a na rukou měl oblečené rukavice,“ dodala Dana Čírtková.

S pozdravem

mjr. JUDr. Dana Čírtková

  • Facebook
  • Twitter