Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté stále pátrají po muži z Pelhřimovska

/
/
/
841 Zobrazení



Pelhřimovští policisté se znovu obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Osmapadesátiletého muže naposledy viděli svědci v úterý 2. července v místě bydliště jeho příbuzného v Pražské ulici v Pelhřimově.

„Pátrání po muži je do současné doby neúspěšné a policisté by uvítali informace od občanů, kteří muže v době od začátku července mohli vidět. Z místa odešel a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Je vysoký přibližně 180 centimetrů, má hubenou postavu, prošedivělé rovné krátké vlasy a hnědé oči,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Pohřešovaný muž, archiv Policie ČR

Policisté po muži vyhlásili celostátní pátrání. Do současné doby se však pohřešovaného muže vypátrat nepodařilo. Policisté po něm i nadále pátrají.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se muž v současné době mohl nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Stanislava Miláčková.

  • Facebook
  • Twitter