Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté poslední den v roce pronásledovali mezi Jihlavou a Brodem zdrogovaného řidiče

/
/
/
674 Zobrazení



V pátek 31. prosince kolem třetí hodiny odpoledne ujížděl třiačtyřicetiletý řidič osobního vozu Audi pod vlivem drog před policejní hlídkou na silnici I/38 ve směru od Jihlavy na Havlíčkův Brod. Honička skončila srážkou s policejním vozem.

„Před Havlíčkovým Brodem na něj ale čekaly další policejní hlídky. Když je muž s ujíždějícím vozem spatřil, otočil se zpět do protisměru, kde se střetl s policejním vozidlem, které jelo za ním. Třiačtyřicetiletý řidič ujíždějícího vozu byl s podezřením na lehké zranění převezen zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice.
Policisté při nehodě neutrpěli zranění, která by si vyžádala okamžitý zásah zdravotnické záchranné služby. Dechové zkoušky u policistů byly negativní. U řidiče ujíždějícího vozu byl pozitivní test na zjištění ovlivnění omamnými a psychotropními látkami, který vykázal přítomnost amfetaminu. Zjišťování dalších okolností případu je předmětem policejního šetření,“ popsala událost policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

  • Facebook
  • Twitter