Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po zloději nákladního auta z polní cesty nedaleko Zvonějova

/
/
/
706 Zobrazení



Policisté z Havlíčkova Brodu pátrají po ukradeném nákladním skříňovém bílém autě Iveco Daily bílé barvy s registrační značkou 3AY 2399, obrací se na případné svědky, kteří viděli v období od 18. do 25. října podezřelé osoby okolo vozu u Zvonějova nedaleko Štoků nebo zaznamenali jeho pohyb v regionu.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a pátrají po voze a jeho zloději. Skříňové vozidlo odstavil řádně uzamčené jeho řidič kvůli defektu přední pneumatiky. Vozidlo zůstalo odstaveno v blízkosti frekventované silnice 1/38 na hlavním silničním tahu z Jihlavy na Havlíčkův Brod před Zvonějovem v katastru Štoků na polní cestě po pravé straně ze směru od Havlíčkova Brodu.
Vozidlo mělo poškozený levý přední blatník a levý blinkr a pravou přední pneumatiku. Muselo být při krádeži zřejmě naloženo na podval nebo musela být poškozená pneumatika vyměněna na místě. Policisté se proto domnívají, že se zde musely delší dobu pohybovat podezřelé osoby, které zde nakládaly nebo opravovaly dodávkové vozidlo, případně další vozidla,“ popisuje Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že případná svědectví týkající se pohybu podezřelých osob u odstaveného vozidla a jakékoliv informace k odcizenému vozidlu mohou svědci oznámit na linku 158.

  • Facebook
  • Twitter